Miljøvennlig:

Torqeedo utenbordsmotorer er elektriske og produserer null utslipp. Dette gjør dem til et utmerket valg for miljøbevisste båteiere, da de bidrar til å redusere forurensning og beskytte Norges vakre naturmiljø.
 

Effektive:

Torqeedo-motorer er kjent for sin effektivitet, noe som betyr at de krever mindre energi for å fungere og bruker mindre batterikraft enn andre elektriske utenbordsmotorer. Dette kan spare deg penger på lang sikt og tillate deg å tilbringe mer tid på vannet uten å bekymre deg for å lade batteriene.
 

Stille:

I motsetning til tradisjonelle utenbordsmotorer som kan være høye og forstyrrende, er Torqeedo-motorer nesten lydløse. Dette kan gjøre for en mer behagelig og fredelig båtopplevelse, spesielt når du cruiser langs Norges vakre kystlinjer.

Lett og Kompakt:

Torqeedo-motorer er designet for å være lette og kompakte, noe som gjør dem enkle å transportere og lagre. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har en mindre båt eller begrenset lagringsplass.
 

Pålitelige:

Torqeedo-motorer er kjent for sin pålitelighet og holdbarhet, noe som betyr at du kan stole på dem til å drive båten din i årene som kommer. De leveres også med en omfattende garanti og utmerket kundestøtte, noe som gir deg trygghet når du er på vannet.

 

Se alle våre elektrikse motorer