Høsten melder på ny sin ankomst, har du planlagt vedlikehold for din båtmotor i år?

En av forutsetningene for godt vedlikehold er tid, vi er derfor av den oppfatning at høsten er den beste tiden å gjennomføre nødvendig vedlikehold på. Ved å utføre den årlige servicen på høsten, slipper man å bruke tid på vedlikehold i den korte sesongen hvor båten benyttes til å skape hyggelige stunder og gode minner på sjøen.

Skulle man mot formodning avdekke feil eller mangler som bør utbedres under en service på høsten, har man hele vinteren tilgjengelig for nødvendig pleie og utbedringer utover det normale vedlikeholdet.

Kanskje har du allerede opplevd det? Båten ble levert for en enkel service på vårparten – plutselig ble den liggende i ukesvis i påvente av nødvendige deler som viser seg å være vanskelig å anskaffe!

Dersom det samme scenarioet utspiller seg under en service i forbindelse med vinteropplag, gjør det vel kanskje ikke noe at leveringstid på deler er lengre enn forventet?

Om du er en av de som fortsatt ikke har bestilt time for service i høst eller fortsatt tenker at det kan vente til våren, anbefaler vi på det sterkeste at du tar kontakt med ditt verksted i dag.

Slik sikrer du deg en lang og bekymringsfri sesong på sjøen!

Kontakt oss