Båtsesongen er rett rundt hjørnet, har du ordnet alt du trenger for en god sesong på fjorden?

Fra våre leverandører ser vi stadig lengre leveringstider på forskjellig utstyr, det blir i år derfor ekstra viktig å være tidlig ute.

Det er mange faktorer som påvirker leveringstid på varer om dagen. Båtmarkedet er i tillegg preget av å være sesongbasert. Båtsesongen i Norge starter gjerne senere enn for eksempel Syd-Europa, og vi risikerer å være langt bak i køen ved bestilling av deler i april, mai og juni. Hvert år er leveringstiden eksponentiell utover i sesongen, så varer som nå har en til to ukers leveringstid risikerer mange uker og i verste fall måneders leveringstid desto lenger ut i sesong vi kommer.

Siden båtsesongen i Norge er relativt kort og intens er det viktig å være tidlig ute, spesielt med de utfordringer som preger verdensbildet nå.

Er du fortsatt blant de som hadde utfordringer med båten i fjor? Da er det på høy tid å sette i gang!